Hinnasto

(Päivitetty: 1.11.2023)
Hinnaston mukaiset kustannukset veloitetaan äänestyksen järjestäjältä. Äänestykseen osallistuminen on aina kaikille käyttäjille ilmaista.

Perusäänestys

4,99 € / äänestys
+0,40 € / äänestäjä

Äänestäjä valitsee yhden tai useamman annetuista vaihtoehdoista. Järjestäjä voi halutessaan määrittää vähimmäis- ja enimmäismäärät sille, kuinka montaa vaihtoehtoa on mahdollista äänestää.

Suhteellinen vaalitapa

Lisähinta perusäänestykseen:

+1,50 € / äänestys
+0,15 € / äänestäjä

Äänestyksen järjestäjä voi valita perinteisen yhdistyslain mukaisen jakolaskuun perustuvan laskutavan tai lineaarisesti vähenevän painotuksen. Äänestäjät asettavat vaihtoehdot paremmuusjärjestykseen.

Eri äänimäärät

Lisähinta perusäänestykseen:

+1,50 € / äänestys
+0,15 € / äänestäjä

Esimerkiksi taloyhtiöissä äänestäjillä saattaa osakelukuun perustuen olla eri äänimäärät. Käyttäjän saamat äänet muodostavat jakamattoman kokonaisuuden, joka painotetaan annetun äänimäärän mukaisesti.

Kaikkiin hintoihin sisältyy arvonlisävero 24 %.
Oikeudet hinnaston muutoksiin pidätetään.

Summa lisätään laskulle, kun käyttäjä on muokannut äänestyksen valmiiksi ja julkaissut sen. Tapahtumat laskutetaan kuukausittain, ja lasku lähetetään järjestäjän sähköpostiosoitteeseen. Sillä, kuinka moni äänioikeutetuista käyttäjistä vastaa tai jättää vastaamatta äänestykseen, ei ole merkitystä äänestyksen hintaan.

Jos suunnittelet ensimmäisen äänestyksesi järjestämistä, suosittelemme ensin kokeeksi luomaan testiäänestyksen. Näin pääset näkemään, miten Äänestyskoppi toimii äänestäjän roolissa. Tarjoamme äänestykset, joissa annat äänioikeuden vain yhdelle henkilölle, ilmaiseksi.